Scraper inkommatten

Walk of Fame!5 sterren mattensysteem!

 

Scraper inkommatten zijn project geschikte entreematten.

Is de toegang tot uw gebouw een " Walk of Fame ", glanzend en schoon? Of is het door ingelopen vuil en vocht niet het visitekaartje van uw bedrijf?

Vervuiling door voetgangers is een groot probleem in winkels, bedrijven, winkelcentra en publieke gebouwen. Stof, modder, grint e.d. blijven aan de zolen kleven en worden naar binnen gebracht, waar ze de vloeren bevuilen en zelfs beschadigen. U dient veel geld uit te geven aan schoonmaak en onderhoud om uw interieur zuiver en fris te houden. U kunt deze kosten verminderen door efficiënte vuilpreventie. Om effectief het vuil buiten te houden, dient vuilpreventie reeds buiten het gebouw te beginnen. De Walk of Fame is de oplossing. De walk of fame is een mattensysteem dat niet alleen efficient, maar ook gemakkelijk te installeren en bijzonder onderhoudsvriendelijk is.

Het systeem bestaat uit een mix van componenten die qua kleur en ontwerp perfect samen gaan. Zo wordt een unieke harmonie gecrŽerd die door geen enkel ander mattensysteem kan bereikt worden.

De Scraper is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

2 x 20 m en maatwerk.

Verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Scrape (Outdoor), Soft (Indoor) en Trio (indoor of overdekt outdoor).

Kleuren: Grijs, Blauw, Bruin, Groen, Rood en Antraciet

Totaal hoogte ca. 14 mm Totaal gewicht ca. 2,7kg/m2

Contact informatie

 

JWB-Matten/FlexVisions
t Woud 32
3232 LN Brielle
Nederland
Tel: +31-181-474262
Fax: +31-181-474617
E-Mail: info@flexvisions.nl